Gewikkelde objecten zijn een leuke toevoeging aan je borduurwerk of in je creatie en boekje. Je kunt je objecten het beste van tevoren omwikkelen en daarna vast zetten. 

Gebruikte materialen

De oranje gekleurde teksten zijn aanklikbaar, en leiden je naar de genoemde producten in de webshop waar ik ze aanschafte. Ik vind dit handig voor je en word daar niet voor gesponsord om deze te noemen. 

aan de slag met borduren

Stap voor stap:

Pak je object en het bijbehorende draad. Je kunt eventueel je draad door de naald halen als je dit fijner vindt werken. Leg een klein stukje draad over het object en wikkel je draad er overheen. Na het wikkelen steek je de draad door je naald en steek je deze draad onder een paar wikkels heen.

Hierna leg je je omwikkelde object op de plek van je patroon en gebruik je je resterende draad om je object vast te maken aan de stof. Steek de draad langs het object door de stof naar achteren, schuif een 2 a 3 cm op en steek de naald met draad schuin naast het object weer naar de bovenkant. Trek de draad gelijkmatig aan je wikkels naar de overkant en steek je naald schuin aan de zijkant van je object weer door de stof naar achteren. 

Ik vind het super leuk als jij jouw borduur steekjes laat zien in mijn:

Mis geen inspiratie en abonneer je op mijn blog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op mijn blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *