Soms is het een gepriegel om die draden door je naald te krijgen. Misschien heb je er wel een trauma van overgehouden van het handwerken van vroegah. Met de juiste tips en gereedschap gaat het jou ook lukken, die draad door het oog van je naald! 

Gebruikte materialen

De oranje gekleurde teksten zijn aanklikbaar, en leiden je naar de genoemde producten in de webshop waar ik ze aanschafte. Ik vind dit handig voor je en word daar niet voor gesponsord om deze te noemen. 

aan de slag met borduren

Stap voor stap:

Pak de naaldinsteker erbij. Haal deze naaldinsteker eerst door het oog van je naald. Steek daarna de draad door het oogje van de naaldinsteker. Haal de naaldinsteker terug door het oog. Voila je draad zit in de naald!

De beading naald heeft een heel klein oogje, je hebt ook een dunnere draad die je bij deze naald gebruikt wat het door t oog halen misschien makkelijker maakt. Stel het lukt je toch nog niet? Plak een stukje plakband of washi (hebben we genoeg toch?) dubbel aan het eind van de draad. Knip het uiteinde in een puntje en steek dit puntje door het oog van de naald. 

Ik vind het super leuk als jij jouw borduur steekjes laat zien in mijn:

Mis geen inspiratie en abonneer je op mijn blog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op mijn blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *