Elke dag maak je een envelop open uit de adventkalender van ART BY MARLENE. In die enveloppen zitten stencils, en natuurlijk is het super leuk om er direct mee aan de slag te gaan.
 
Voor dag 1 maakte ik deze heerlijke pagina in m’n andere (nieuwe) boekje. Hiervoor gebruikte ik als basis een uitgestapte tag (die ik dubbel vouwde) de glow paste van Tim Holtz (geeft een super leuk effect in als je het licht uit doet 😄) en een fabulous woman. Na het aanbrengen van de pasta gaf de pagina een lichte witte waas met verdunde witte acryl, en daarover maakte ik vlekke met roze en oranje watercolor. Afgeknipte randjes van een uit gestanste witte tag, een stukje gescheurd linnen met een quote maken deze bladzijde af. Op naar dag 2!
Gebruikte materialen

De oranje gekleurde teksten zijn aanklikbaar, en leiden je naar de genoemde producten in de webshop waar ik ze aanschafte. Ik vind dit handig voor je en word daar niet voor gesponsord om deze te noemen. 

aan de slag met glow in the dark paste

Stap voor stap:

Ga jij ook aan de slag met de advent kalender van Art By Marlene? Ze vindt het super leuk dat jij jouw creativiteit laat zien met haar producten in haar facebook groep:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *